Υπέρυθρη θέρμανση (Θερμοκουρτίνα Ήλιος)

Τιμή Λιανικής: 68€
Κατανάλωση 0,07€/ώρα, δλδ. στις 10 ώρες λειτουργίας 0,70€ άρα 21€/μήνα
Η θερμοκουρτίνα "Ήλιος" είναι μια λεπτή θερμική μονάδα, κατασκευασμένη από υλικά διαστημικής βιομηχανίας που είναι τοποθετημένη ανάμεσα στις δύο στρώσεις λεπτού πλαστικού φιλμ.
Οι διαστάσεις του είναι 120x60 εκατοστά και το χρώμα του είναι διαφανές.
Στο επάνω μέρος της φέρει ένα κορδόνι, με το οποίο η συσκευή μπορεί να κρεμαστεί σε όρθια θέση,όπου σας βολεύει.
Στο κάτωθεν μέρος υπάρχει ένα καλώδιο του 1,5 μέτρου και ένα φις που μπαίνει στην πρίζα.

Που παράγεται

Είναι αποτέλεσμα διαστημικής έρευνας και τεχνολογίας.
Η χώρα προέλευσής της είναι η Ρωσία - εκεί παράγεται και χρήζει μεγάλη επιτυχία εδώ και 15 χρόνια. Οι ρώσοι σε όλη την χώρα χρησιμοποιούν τη συσκευή σαν κυρίως και σαν επιπλέον θέρμανση για σαλόνια, παιδικά δωμάτια, γραφεία, εξοχικά σπίτια, αποθήκες και γκαράζ.
Στη Ρωσία, όπου η θερμοκρασία το χειμώνα πέφτει κάτω από -30 βαθμούς Κελσίου, την αγαπάνε και την ονομάζουν η "γλυκιά ζέστη"
Τι κάνει για σας
Εκπέμπει μια γλυκιά απαλή θερμότητα υπέρυθρης θέρμανσης που σας ζεσταίνει αμέσως σαν το φως του ηλίου, καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα και όταν δεν τη χρειάζεστε, αποθηκεύεται εύκολα πίσω στο κουτί της και μεταφέρεται όπου θέλετε (έχει βάρος 300 γραμμάρια μαζί με το κουτί).

Το όφελος για την τσέπη σας είναι άκρως αισθητό συν το αναμφισβήτητο όφελος για την υγεία:

  • κάνει καλό στο μυϊκό σύστημα - ζεσταίνει και μαλακώνει τους μύες
  • στο αναπνευστικό σύστημα - η συγκεκριμένη συσκευή, λόγω της μεγάλης επιφάνειας και στρώματος αντανακλαστικού υλικού, ζεσταίνει αντικείμενα και εμάς και ο αέρας παραμένει καθαρός και δροσερός με όλο του το οξυγόνο.

Τι άλλο κάνει

  • Αναπνεύστε ελεύθερα 
Η Θέρμο-Κουρτίνα ζεσταίνει αντικείμενα, εσάς και όχι τον αέρα. Έτσι ο αέρας δεν υπερθερμαίνεται, δεν ξηραίνεται και δεν καίγεται το οξυγόνο του. Επίσης, δεν σηκώνεται η σκόνη, εφόσον δεν δημιουργούνται ροές θερμού αέρα από το πάτωμα προς τα πάνω που σηκώνουν όλη τη σκόνη την οποία στη συνέχεια εισπνέετε χωρίς να το ξέρετε (όπως κάνουν οι περισσότερες συμβατικές συσκευές θέρμανσης συν του κλασσικού καλοριφέρ).

  • Δεν σας καίει καθόλου 
Είναι μια ακίνδυνη συσκευή. H θερμοκρασία της επιφάνειάς της δεν υπερβαίνει τους 60 βαθμούς Κελσίου - αυτό σημαίνει ότι ούτε τα παιδιά, ούτε οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να καούν αγγίζοντας την επιφάνειά της (κάτι που δεν μπορείς να πεις για καλοριφέρ λαδιού ή σόμπες αλογόνου).

  • Δεν χάνει ούτε ένα ηλεκτρόνιο 
Το 100% την ηλεκτρικής ενέργειας μετατρέπεται σε θερμική (σε συσκευές θέρμανσης όλες οι θερμικές απώλειες είναι ωφέλιμες - η ενέργεια συνήθως χάνεται στο να ζεσταθεί η ίδια η συσκευή - κάτι το οποίο είναι αμελητέο εδώ, λόγω του ελάχιστου πάχους 0,21 χιλιοστά).

  • Η εγκατάστασή της είναι πολύ απλή και η μεταφορά της πολύ εύκολη
Καρφώνετε ένα καρφί και την κρεμάτε από ένα κορδόνι που υπάρχει στο επάνω μέρος της, όπως μια αφίσα. Όταν δεν τη χρειάζεστε, τυλίγεται σε ρολό και την βάζετε πίσω στο κουτί της (διαστάσεις 600x65x65 χιλιοστά).

  • Μινιμαλισμός και πρακτικότητα 
+ είναι ιδιαίτερα πρακτική

ελαφριά (375 γραμμάρια), λεπτή 0,21 χιλιοστά, εύκαμπτη - όταν δεν τη χρειάζεστε - την τυλίγεται σε ρολό (67 χιλιοστά σε διάμετρο) και τη βάζετε πίσω στο κουτί της.

+ είναι ιδιαίτερα κομψή

η ουδέτερη και λιτή της εμφάνιση, σας επιτρέπει να τη χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε χώρο - θα ταιριάξει σε κάθε αισθητική απαίτηση.
Αν θελήσετε όμως να συμπληρώσετε το στιλ του σπιτιού και να το εμπλουτίσετε με πρακτικό και πρωτότυπο διακοσμητικό στοιχείο, σύντομα οι Θέρμο-Κουρτίνες "Ήλιος" θα φέρουν διακοσμητική εκτύπωση ή/και εκτύπωση κατά παραγγελία με τη φωτογραφία σας ή το λογότυπο της εταιρίας.

  • Μούχλα STOP
H θερμότητα που εκπέμπει είναι ζωτική για εσάς αλλά θανάσιμη για τη μούχλα - όπου τοποθετήσετε την Θέρμο-Κουρτίνα "Ήλιος", η μούχλα θα εξαφανιστεί σε ακτίνα 3 μέτρων για πάντα.

  • Οικονομία στην αγορά, Οικονομία στη χρήση
+ είναι οικονομική στο να την αγοράσετε

και είναι οικονομική στην χρήση - καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα. Δηλαδή, το 1/3 της οικονομικότερης συσκευής θέρμανσης που υπάρχει μέχρι τώρα, κάτι που σας επιτρέπει να την έχετε συνέχεια σε λειτουργία.

 Καταλαβαίνετε ότι το κόστος αυτό δεν συγκρίνεται με το μηνιαίο κόστος του πετρελαίου και αντίστοιχης συσκευής των μερικών κιλοβάτ. Για μια αντίστοιχη συσκευή θέρμανσης, εάν τολμούσατε να την έχετε ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο για ένα μήνα, τότε θα πληρώνατε τουλάχιστον 80 € το μήνα.

  • Ρεύματα STOP
Οι ροές του κρύου αέρα που δημιουργούνται συχνά το χειμώνα, λόγω μειωμένης μόνωσης των παραθύρων, είναι εύκολο να της μετατρέψετε σε ροές ζεστού αέρα, εάν κρεμάσετε τη διαφανή μας κουρτίνα στο παράθυρο.

  • Σας απαλύνει από τους πόνους 
Η ζέστη που εκπέμπει είναι ιδιαίτερα γλυκιά και ωφέλιμη - είναι η υπέρυθρη ακτινοβολία που την αντιλαμβανόμαστε όπως τις ακτίνες του ήλιου (μη ξεχνάτε ότι πάντα όταν νιώθουμε την ζέστη που εκπέμπει ένα αντικείμενο, είναι οι υπέρυθρες ακτίνες που λαμβάνουμε από αυτό).
Αυτό το είδος θέρμανσης χρησιμοποιούν στις θεραπείες κατά του μυϊκού πόνου, στις κοιτίδες για νεογνά - όπου χρειάζεται η πιο φυσική θερμότητα που γίνεται - γιατί αυτή είναι που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, μαλακώνει τους μύες, απαλύνει τους πόνους και δίνει την αίσθηση μιας ζεστής αγκαλιάς.

  • Σας ζεσταίνει σε 10 δευτερόλεπτα 
Η Θέρμο-Κουρτίνα "Ήλιος" έρχεται αμέσως σε λειτουργία, μόλις την ανοίξετε δηλαδή θα νιώθετε αμέσως την ζέστη που εκπέμπει επειδή αποκτά την μέγιστη θερμοκρασία σε 10 δευτερόλεπτα, λόγω του ελάχιστου πάχους της (θυμηθείτε τις περισσότερες άλλες συσκευές θέρμανσης που θέλουν από 5 ως 10 λεπτά για να ζεσταθούν - καλοριφέρ νερού-λαδιού, σόμπες υγραερίου)

  • Την κρεμάτε όπου θέλετε
Επειδή η θερμοκρασία της, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, είναι αρκετά χαμηλή ( 65οC και χαμηλώνει αμέσως εάν την αγγίξετε

  • Υγρασία - Ουδείς φόβος
Λόγω της άριστης ηλεκτρομόνωσης, δεν φοβάται την υγρασία - μπορεί να τοποθετηθεί στο μπάνιο, αποθήκη, θερμοκήπιο - χωρίς όμως να πέφτει πάνω της νερό. Μην ξεχνάτε ότι η Θέρμο-Κουρτίνα "Ήλιος" έχει καλώδιο και βύσμα που μπαίνει σε κανονική πρίζα, άρα δεν πρέπει ούτε να βρέχονται ούτε να μουσκεύουν.

Θερμοκουρτίνα Ήλιος